Uvek u centru pažnje: Šta sve treba da znate o lavovima

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 19:25

Uvek u centru pažnje: Šta sve treba da znate o lavovima

Vatreni je znak, voli život i dobru zabavu.

Lavovi važe za dramatične, kreativne i društvene ličnosti, koji su skoro uvek u centru pažnje. Astrolozi često ističu da će Lav doneti puno toga dobrog bilo da se radi o napornom poslu ili vremenu provedenom sa prijateljima i porodicom.

Njegov vladar je Sunce, krase ga dostojanstvenost, otvorenost i vitalnost, a tipičan Lav je tolerantan, ali ne pada tako lako pod tuđi uticaj. Smatra se da poseduju urođeni autoritet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i često ga nameću okolini.

Očekuju da ih svi vole, da im se dive i ponekad upravo zbog ovog mogu da nerviraju druge. Nisu osveteoljubivi i ali mogu da budu veoma agresivni u prevazilaženju prepreka. Po pitanju posla veoma su ambiciozni i ne vole tuđa naređenja. Otvoreni su za saradnje i vole da kontrolišu situacije, a novac im lako dolazi. Sve što ih stavlja na lidersku poziciju, veoma im prija.

Ovaj vatreni znak je strastven i iskren u svojim osećanjima i za njega postoji jasna granica između ljubavi i seksa. Osvojiće ga oni koji ga hvale i dive mu se. Odani su, zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru. Verni su i kao partneri i naći će se bez kolebanja uvek za svoju porodicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.