Uočila je jedan sitan DETALJ na fotografiji njenog muža - ODMAH je podnela zahtev za RAZVOD! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 08:41

Uočila je jedan sitan DETALJ na fotografiji njenog muža - ODMAH je podnela zahtev za RAZVOD! (FOTO)

Preterano?

Korisnica TikToka tvrdi da se razvela od supruga nakon što je uočila da na fotografiji iz noćnog kluba ne nosi prsten.

Plesačica, umetnica i preduzetnica Tajlar Pejdž na Fejsbuku je uočila fotografiju supruga iz kluba na kojoj pozira "sa gomilom devojaka" bez venčanog prstena, zbog čega je odmah postala sumnjičava u njegovu vernost.

Kad je pitala supruga gde mu je bio prsten, kaže da joj je izgovorio najluđe laži koje je ikad čula. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaže da je pokušao da je uveri da je neko iz kluba u Fotošopu uklonio prsten pre objave fotografija.

U snimku koju je objavila na TikToku obznanila je i da se razvela, ali video je, nakon što je postao viralan, uklonila sa te društvene mreže.

Ispod snimka i brojne druge žene podelile su svoja iskustva sa lažima partnera i supruga. "Moj bivši muž došao je kući sa ljubavnim ugrizom. Rekao je da je pao i da je udario vratom o wc šolju", napisala je jedna žena.

Inače, u istraživanju iz 2013. godine stranice swagg.co.uk čak je 51 % muškaraca priznalo da skida venčani prsten kad idu u klub, pab ili bar, dok je 21 % muškaraca priznalo da svoj prsten uklanjaju bilo gde, u nadi da će upoznati bolju partnerku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.