Uhapšeni navijači koji su ucenjivali i reketirali slavni klub

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni navijači koji su ucenjivali i reketirali slavni klub

Navijačka afera je sasvim iznenada potresla Italiju. Samo dan pošto je policija saopštila da je uhapsila 12 navijača Juventusa, na videlo su izašli detalji celog slučaja. Reč je, inače, o vođama najvatrenijih pristalica “stare dame”.
Na meču Napoli – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za igru 1X&2+.
Oni su, kako je potvrdio i prvi čovek šampiona Italije Andrea Anjeli, godinama ucenjivali i reketirali klub. Juventus ih je prijavio i policija je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << reagovala.
– Morali smo sve to da zaustavimo. Ultrasi su ucenjivali klub da će pevati rasističke pesme i izazivati razne incidente, ukoliko im ne budemo dali besplatne ulaznice, i to koliko oni traže. Nismo imali drugo rešenje i morali smo tome da stanemo na put. Nadam se da ovo neće izazvati negativnu reakciju ostalih naših vernih navijača – kaže Anjeli.
Prema pisanju italijanskih medija, navijači su dobijene ulaznice prodavali i na taj način zarađivali velike sume novca. Tada je Anjeli rekao – stop.

The post Uhapšeni navijači koji su ucenjivali i reketirali slavni klub appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.