Učitelj je natjerao učenika koji muca da drži govor ispred svog razreda, a nakon što je to učinio svi su ostali u suzama

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učitelj je natjerao učenika koji muca da drži govor ispred svog razreda, a nakon što je to učinio svi su ostali u suzama

Mladić po imenu Musharaf, ili Mushy kako ga prijatelji zovu, živi u Engleskoj i ima problem sa mucanjem. Ne samo da ga je ovaj problem sprječavao da priča sa prijateljima u razredu, nego su ga često zlostavlja i maltretirali zbog toga, te nije mogao da pronađe prijatelje.
Jednog dana ga je jedan profesor nagovorio da stane ispred svog razreda i održi govor. Ova je ideja došla profesoru zbog filma “Kraljev Govor”, te je dao Mushyu slušalice u kojima je svirala muzika koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mu je odvlačila pažnju od njegovog govora.
Poslušajte njegov govor u ovom videu:



The post Učitelj je natjerao učenika koji muca da drži govor ispred svog razreda, a nakon što je to učinio svi su ostali u suzama appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.