UŽAS U BAČKOJ TOPOLI! Invalid POTPUNO IZGOREO u svojoj kući, vatrogasci pronašli UGLJENISANE OSTATKE

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BAČKOJ TOPOLI! Invalid POTPUNO IZGOREO u svojoj kući, vatrogasci pronašli UGLJENISANE OSTATKE

Živeo je sam, ne možemo ni da zamislimo šta ga je snašlo – kažu komšije.
Ugljenisano telo 56-godišnjeg D. P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5 u Bačkoj Topoli, nakon što su vatrogasci ugasili požar koji je iz još neutvrđenih razloga izbio na tom objektu.
Požar se odjednom proširio, zahvatio čitavu kuću, a njegove komšije su odmah pozvale vatrogasce i policiju. Međutim, za nastradalog domaćina, nažalost bilo je kasno. Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nakon gašenja požara, nađeno je njegovo ugljenisano telo.
– Čovek je sam živeo u kući, bio je invalid. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku – kaže izvor blizak policiji.
Komšije kažu da je D. P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima bilo hladno.
– Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čoveka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorela potpuno – kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.
Telo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio od čega je tačno preminuo. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.

The post UŽAS U BAČKOJ TOPOLI! Invalid POTPUNO IZGOREO u svojoj kući, vatrogasci pronašli UGLJENISANE OSTATKE appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.