Izvor: Press, 27.Avg.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO POČINJE "ZADRUGA 2" Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku o ulasku Lune Đogani!

Voditeljka Dušica Jakovljević prokomentarisala je ponovni ulazak Lune Đogfani u Zadrugu, a ono što je javno poručila je mnoge iznenadilo.
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je šta očekuje od jeseni, a zatim progovorila o blogerki.
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA
"Luna je očigledno odlučila da ide tim putem da bude kako se to kaže rijaliti igrač. Čula sam da je Luna rekla da čemo tek sada upoznati pravu nju i ja jedva čekam", rekla je Dušica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA PRED ULAZAK U ZADRUGU 2: Zaprepastila sve priznanjem da PIJE LEKOVE i ide kod PSIHIJATRA, a razlog je...

Izvor: Press, 28.Avg.2018, 16:47

Luna Đogani je potvrdila da uskoro ulazi u rijaliti "Zadruga 2", a potom sve iznenadila kada je rekla da pije lekove koje joj je prepisao psihijatar. . Đoganijeva se dotakla brojnih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.