UPOZNALI SU SE KADA JE ON IMAO 15: Kuran je oženio 37 godina stariju Šeril, IMAJU SAMO JEDNU želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2022, 13:50

UPOZNALI SU SE KADA JE ON IMAO 15: Kuran je oženio 37 godina stariju Šeril, IMAJU SAMO JEDNU želju

Neobičan par.

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Šeril Megregor i njen novopečeni suprug Kuran Mekejn (24) objavili su da planiraju da imaju svoje dete!

Mekejn i njegova vremešna žena, majka sedmoro dece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u jednom lancu brze hrane kada je on imao samo 15 godina. U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada su se 2020. sreli u prodavnici u kojoj je Šeril radila kao kasirka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljubav je odmah buknula. Venčali su se 2021, a sada žele i prinovu, prenosi Jutarnji.

Šeril već ima sedmoro dece i 17 unučadi, ali ona i njen muž smatraju da "zaslužuje svoju decu". Pokušali su prirodnim putem, ali su se na kraju odlučili na surogat majku ili usvajanje.

Obe Šeriline ćerke su napravile histerektomiju, inače bi bile najbolje rešenje, smatra ovaj par. Ubrzo nakon prvih dejtova par je počeo da objavljuje svoje snimke na TikToku i sada su postali viralni hit. Njihovo intimno venčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži i pogledale su ga hiljade ljudi.

A post shared by I_AM_QURAN (@leolove_3)

"Povezali smo se na duhovnom nivou. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji "vajb" koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog", kaže ovaj neobičan par.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.