UOZBILJITE SE! Zolina majka oštro oplela po SINU I BUDUĆOJ SNAJKI! A onda je OVO rekla o MARIJI KULIĆ! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOZBILJITE SE! Zolina majka oštro oplela po SINU I BUDUĆOJ SNAJKI! A onda je OVO rekla o MARIJI KULIĆ! (VIDEO)

Nervozan sam zbog sobe za rehabilitaciju. Mnogo toga se izdešavalo i negativnog i pozitivnog i svega. Ne znam da li mi je prošao dan bez stresa. Nadam se da me razumeš što sam danas nervozan, čekam “Pretres nedelje sa Milanom” da sve obrazložim – rekao je Zola, a Drvo ga je obavestilo da će dobiti poziv sa majkom ukoliko bude uspeo da skupi 1500 dinara.
Zola je skupio novac, a za njim je krenula i njegova devojka Miljana Kulić, a kada se javila Zolina majka Bosa, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je rekla da ima zamerke na njegovo i Miljanino ponašanje.
– Ja sam dobro, imam zamerku (na to što radi na žurkama). Sve se vidi, nema potrebe. Oboje se uozbiljite, imam zamerke. I dalje stoji podrška, ali treba da poslušate Mariju u nekim stvarima – rekla je Bosa.
– Šta zamera? – upitala je Miljana Zolu.
– To što pravite jedno drugo ljubomornim, to je dno dna. Vi znate da imate podršku – nadovezala se Zolina majka.
– Mi se to dogovaramo da pravimo šou za to. Kako reaguješ na Marijino ponašanje prema meni i moje prema njoj? – nastavio je Zola.
– Neke stvari nisu u redu sa njene strane, a neke sa tvoje, pola-pola. Marija je za dosta stvari u pravu, ali ja nikada ne bih Miljanu uvredila kao ona tebe. Ničije dete, a pogotovo Miljanu koja je sa tobom. Pozdravi sve zadrugare iza sebe i Mariju, Vladimira Tomovića, Stefana i njegovu devojku, Janjuša… – odgovorila je Bosa.
Miljana je uzela telefon i pokušala da objasni Bosi da se ona i Zola više svađaju zbog rijalitija, a onda je Zola nastavio da priča sa majkom, pozdravio svog menadžera, a poziv se brzo i prekinuo.










The post UOZBILJITE SE! Zolina majka oštro oplela po SINU I BUDUĆOJ SNAJKI! A onda je OVO rekla o MARIJI KULIĆ! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TO JE DNO DNA! Zolina majka odmah ISKRITIKOVALA sina i buduću snajku, pa rekla OVO za Mariju Kulić!

Izvor: Press, 05.Nov.2019, 11:01

Ovo su željno iščekivali. . Foto:pink. Drvo mudrosti pozvalo je Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt, gde je Čolić Drvetu ispričao kako se oseća.. Nervozan sam zbog sobe za rehabilitaciju....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.