UNIŠTILA MU SLAVLJE! Teodora rekla Anđelu da NEĆE biti sa njim, jer NIJE ZREO, on pao u bedak! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Okt.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNIŠTILA MU SLAVLJE! Teodora rekla Anđelu da NEĆE biti sa njim, jer NIJE ZREO, on pao u bedak! (VIDEO)

I dalje joj se motaju mamine reči po glavi.
Foto: Printscreen
Dok je slavio rođendan, Anđelu Rankoviću, prišla je pevačica Teodora Džehverović, sa kojom često razmenjuje nežnosti pred kamerama. Ona ga je zagrila i rekla kako se "njena misija završava", misleći na njihovo "druženje", ali je Anđelo nije razumeo.
- Ako me naučiš da volim, želim da volim samo jednu! - rekao je maneken.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Ne, ja želim da te naučim da voliš i onda da svaku sledeću voliš - odgovorila mu je Teodora.
Pošto im je u pabu postalo preglasno zbog žurke koja je bila u toku, ovi zadrugari, svoj razgovor nastavili su u dvorištu.
-  Jednostavno ne mislim da sam osoba koja će ostati sa tobom večno. Prvo zato što ti moraš mnogo da učiš o ženama, zato što si mlad - jasna je bila pevačica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.