Izvor: Press, 05.Okt.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNAKAZIĆU TE, PRLJAVUŠO, IZLOMIĆU TE! Nikad veći rat zadrugarki, pale TEŠKE REČI I PRETNJE! (VIDEO)

Rada se opasno naljutila!
Nakon što je Goca Džehverović kritikovala Radu Vasić da su zadrugari lenji, ona je odlučila da rapodeli zadruženja oko čišćenja, ali onda je nastao veliki haos.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Naime, Rada je rekla da je neophodno da se očisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radionica i izjavila da je to muški deo posla, a potom je Nemanja Tošić izviknuo da više vremena provode devojke tamo i da su one mnogo lenje, zbog čega je nastala velika svađa.



Žene neće ništa da rade - rekao je Nemanja.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Da li si ti muškarac ili žena? Ti se uvek mešaš u sve. I u ženski i u muški posao - vikala je Rada.


Nakon ove svađe, Rada je napala Mariju Marinković jer nikada nije oribala toalet, a zadrugaraka joj je žestoko odbrusila.



Sram te bilo u taj zarazan WC što ulaziš, a nećeš da čistiš. Neku bolest ćeš da dobiješ u tu tvoju pi*ku - urlala je Rada.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Neću da čistim. Sa najmanjim bužetom neću da čistim wc - rekla je Marija.


Rada je bila veoma besna zbog ovakve reacije zadrugara, pa je vikala na Mariju Jovanovićda svoj veš koji se nalazi u toaletu pokupi, na šta je zadrugarka rekla da to nije njen veš, posle čega je usledila žetoka svađa, a Rada je Mariju nazivala najtežim rečima.




Autor: Zadruga - RTV Pink


To nisu moje gaće - odgovorila je Marija.


Toliko ste bezobrazni da je to strašno - rekla je Mraija.




Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.