UMRLA OD BLAMA! Poslala je mami sliku studentske sobe - jedan DETALJ otkrio njenu PERVERZIJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRLA OD BLAMA! Poslala je mami sliku studentske sobe - jedan DETALJ otkrio njenu PERVERZIJU! (FOTO)

Sad nema brisanja...

Društvene mreže mogu da se vrate čoveku kao bumerang, pravo u glavu. Zato uvek i obavezno treba proveravati svaku objavljenu fotografiju, bar tri puta. Čak i one koje šaljete svojim najbližima.

Ova devojka je kasno shvatila da je pogrešila. Poslala je fotografiju svoje sobe majci. Majci se soba svidela, ali joj nije bilo jasno šta će lisice na uzglavlju?

Pogledajte pažljivo uvećanu fotorafiju desno:

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели 9GAG: Go Fun The World (@9gag) дана 21. Авг 2019. у 2:05 PDT

Eto, možda je mamu mogla da liši saznanja da uživa u sadomazohitičkom seksu... mada, ima i onih koji su pokušali da odbrane devojku. Neko od komentatora je napisao da je ona u stvari mesečar i da se vezuje lisicama za krevet, kako noću ne bi šetala u snu.

Naravno, to je objašnjenje...

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.