Izvor: Blic, 11.Nov.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UME ODLIČNO DA SE ZABAVLJA Evo šta Dragana Mirković radi u Kanadi, jedna fotografija će vam zasigurno izmamiti osmeh na lice

Pevačica se nalazi na turneji po severnoameričkom kontinentu, a uspela je da pokrene veliki broj pozitivnih komentara objavama na društvenim mrežama.

Dragana Mirković (49) nalazi se u Kanadi, a iskoristila je posetu Torontu da se fotografiše na mestima koje su omiljene turistima.

Tako je na jednoj od fotki koju je postavila na svoj Instagram profil vidimo kako se slikala pored šipke replike čuvenog tornja u najvećem gradu ove države, dok se iza nje vidi prelep >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prizor.

Na jednoj of slika je, pak, vidimo i kako je uživala u vodenom parku, pa se fotkala okružena ribicama i koralima, što je mnogima izmamilo osmeh na lice. Čini se da Dragana i te kako uživa daleko od Austrije, u kojoj već godinama živi, te je uspela da spoji i lepo i korisno na putovanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.