Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULOGA U HIT SERIJI JOJ JE ODLIČNO LEGLA Nada Blam: Možda je komšinica Mica UBICA

Nada Blam, koja tumači lik komšinice u seriji "Ubice mog oca", kaže da su svi pod sumnjom za počinjeni zločin i ostavlja otvoreno pitanje da li je to možda baš ona.

Dok većina gledalaca počinioca ubistva u seriji "Ubice mog oca" traži u nekom od glavnih likova, glumica Nada Blam, koja tumači lik komšinice Mice, kroz osmeh kaže da to ne mora da bude tako.

- Sve su uloge intrigantne s obzirom na to da se još uvek ništa ne zna, a ništa nije rasvetljeno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da istraga traje. Možda je čak i Mica ubica - zagonetno nam je odgovorila Nada, ali nije htela da potvrdi da li je zaista ona umešana u zločin.

Kako je u seriji najviše scena snimila sa koleginicom Elizabetom Đorevskom, koja igra majku inspektora Jakovljevića, pitali smo je da li se sa njom najviše i družila na setu.

- Možda da, ali to su sve moje kolege. Znamo se godinama i nema problema u saradnji jer se poznajemo. Možda mi je Vuk Kostić bio najbolji na setu zato što je lep - priznaje Nada, a na pitanje da li je Vuk i privatno hladan kao što to deluje u svojim ulogama, odgovara:

- Ne znam jer nisam u romantičnoj vezi sa njim, ali ni kao kolega nije romantičan.

Glumica ističe da joj je rad na ovoj seriji prijao jer je ekipa sa kojom je radila profesionalna i ispoštovali su sve dogovore koje su imali sa njom. Za razliku od ove manje uloge, Nada je u seriji "Istine i laži" igrala profesorku muzičkog, koja je nosila dobar deo ovog projekta.

- To je baš lepa uloga i veća od ove koju imam u Ubicama. Mislim da još nije završena priča profesorke muzičkog i da ću još snimati - kaže Blam.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.