UHVATIO IH PAPARACO Ova fotografija najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Šakira i Pike

Izvor: Blic, 12.Okt.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVATIO IH PAPARACO Ova fotografija najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Šakira i Pike

Poslednjih dana još jedan raskid je pomalo i iznenadio svetsku javnost. Vest da će pevačica Šakira i njen suprug fudbaler Žerard Pike staviti tačku na vezu neke je i razočarala.

Ali izgleda da se obistinila ona "Puj pike ne važi". Njih dvoje uhvaćeni su sinoć kako se ljube i grle na kućnom pragu i time stavili tačke na navodne priče o prekidu romanse. Sa njima na fotografiji je i brat poznate pevačice, Tonino.

Paparaco fotografije privukle su pažnju mnogih. Šakira i Pike su u vezi od 2010. godine.

Upoznali su se na snimanju spota za pesmu "Waka waka" koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Imaju dva sina, Milana i Sašu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) PAPARACO IH UHVATIO: Ove fotografije pokazuju u kakvom su zaista odnosu Šakira i Pike!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2017

Vest da se Šakira razvodi od Žerarda Pikea iznenadio je svetsku javnost. Mnogi su se razočarali kada su čuli da će slavna pevačica staviti tačku na vezu sa fudbalerom, međutim izgleda da nije sve tako crno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.