Izvor: Press, 19.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIĆU BANETA AKO MI ODUZMU DETE: Zerina STRAHUJE! Zbog svojih postupaka može da izgubi STARATELJSTVO?!

Zerina kaže da joj Bane pravi ogromne probleme, i da je svađa između njih poprilimila široke razmere
Zerina Hećo je bila u vezi sa Banetom Čolakom, međutim tokom boravka u "Zadruzi" su se žestoko sukobili, a sada je povređeni Bane počeo čak i sa pretnjama. Bane je sinoć u jednom trenutku pljunuo Zerinu, a ona je istrčala napolje u suzama.
Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Todorović kog je Veliki šef vratio u Zadrugu, istrčao je takođe napolje da je teši.


- Smiri se. Nema vikanja. Ljudi sve vide, razumem da ti je teško. Samo se smiri i nemoj da pričaš - govorio joj ne bi li prestala da plače.
foto: Printscreen Youtube
- Treba da mi dete oduzmu zbog njega? Ubila bih ga na mrtvo! Da li si svestan gde se nalazimo?! Socijalni rad prati mene ovde! To nije svađa više! To se pretvara u nešto bolesno zbog čega mogu da imam probleme!" nastavila je ipak da vrišti ona.
- Nemam snage više, Vlado - vrištala je Zerina u suzama.
- Spominje mi dete, spominje mi bivšeg muža! Da li znaš koje probleme mogu da imam? Mogu dete da mi oduzmu! - jecala je ona.
foto: Printscreen Youtube
A dok je Zerina napolju plakala Bane se pravdao:
- Žena nije bila za to da uđe unutra. Zerina je htela, ali mama njena nije! Da nije htela ne bi mogao niko da je natera. Ona je krila od majke da je potpisala ugovor. Ja sam želeo njenu majku samo da smekšam. Zato sam je zvao - pravdao se Čolak, pa nastavio:
- Ja sam sa Zerinom imao samo lepe stvari napolju, ovde nismo imali nijednu lepu stvar.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.