Izvor: Press, 09.Avg.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OVOM IZDANJU JE NIKADA NISTE VIDELI: Starleta uklonila silikone, a onda uradila NEZAMISLIVO! Fanovi su ODUŠEVLJENI (FOTO)

Od početka njene karijere, glavno obeležje Milice Živanović poznatije kao Mimi Oro, su (pored orla) bile njene silikonske usne.
Međutim, izgleda da je Mimi odlučila da unese radikalne promene u svoj život jer je usne pre određenog vremena uklonila što je izazvalo lavinu komplimenata i podrške na društvenim mrežama.

Mimi se ni tu nije zaustavila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pa je sada možemo videti kako pozira na bazenu bez šminke, potpuno prirodna!

Njeni pratioci su joj pružili punu podršku, obasipajući je komplimentima, zadivljeni njenom lepotom i negovanim licem na kojem se ne vide tragovi nesavršenosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.