Tvorac Simpsonovih POTVRDIO TEORIJU koja je decenijama kopkala fanove! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvorac Simpsonovih POTVRDIO TEORIJU koja je decenijama kopkala fanove! (VIDEO)

Da, istina je!

Met Grejning potvrdio je jednu od najstarijih teorija fanova - onu da je Majkl Džekson gostovao u seriji. Reč je bila o epizodi "Stark Raving Dad" iz treće sezone (1991), u kojoj se pacijent na psihijatriji Bartu predstavi kao Majkl Džekson. "Istina je, s tvojim ocem sam u psihijatrijskoj bolnici", odgovara mu lik koji nimalo ne liči na Kralja popa, ali ispostavilo se da je glas njegov.

NAJODVRATNIJA SCENA! Zbog ovog momenta u čuvenom filmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi su MASOVNO napuštali bioskop! (VIDEO)

Fanove je zbunilo to što na kraju epizode Džekson nije bio potpisan, nego su zasluge dodijeljene Džonu Džeju Smitu. Nakon godina spekulacija Met Grejning je tokom intervjua za australijski TV šou The Weekly stao na kraj nagađanjima i potvrdio teoriju fanova.

"Zbilja smo ga imali", započeo je Grejning o toj epizodi te otkrio kako ga je preminuli Kralj popa lično nazvao, a on nije mogao da veruje pa mu je spustio slušalicu. Zatim ga je nazvao ponovno i rekao mu kako mu se sviđa Bart i da bi želeo da gostuje u seriji.

"Odradio je šou, nije želio da ga potpišemo - bilo je nešto u dogovoru s njegovom diskografskom kućom ili nešto", prisetio se Grejning. Zbog toga, kad je njegov lik pevao, Džekson je imao dvojnika koji je pevao umesto njega, dok ga je ovaj gledao i smejuljio se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.