Izvor: Njuz.net, 02.Nov.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo utvrdilo da je Marko Bastać otac Nebojše Stefanovića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. novembar 2019, (Njuz) – Više javno tužilaštvo saopštilo je danas da je pokrenut krivični postupak protiv Marka Bastaća zbog toga što je utvrđeno da je on otac Nebojše Stefanovića.
U saopštenju tužilaštva navodi se da je Bastać pokušao na sve načine da opovrgne rodbinske veze sa Stefanovićem, ali da je ključni dokaz bilo poligrafsko ispitivanje kojem se ministar policije dobrovoljno podvrgao.
– Kada su se pojavile informacije o umešanosti mog >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << oca u trgovinu oružjem ja sam otišao do tužilaštva i prijavio da mi je Bastać otac, što sam dokazao i na poligrafu. Bastać je pokušao da zloupotrebi moj položaj i zbog toga mora da odgovara pred zakonom, bez obzira na naše rodbinske veze – istakao je Stefanović.
– Meni je drago zbog toga što se pokazalo da Branko Stefanović nema ništa sa trgovinom oružja i da je sve vezano za njega laž i izmišljotina. Ne mogu da verujem da je Bastać dopustio da tog čoveka razvače po medijima i da nijednog momenta nije imao hrabrosti da prizna da je moj otac i da je umešan u trgovinu oružjem – izjavio je ministar.
Kako Njuz nezvanično saznaje tužilaštvo ovih dana ubrzano radi i na prikupljanju dokaza da je Bastać napisao spornih 6.97% doktorata Siniše Malog, da je rušioo kuće u Hercegovačkoj, kao i da je u alkoholisanom stanju bio za volanom Babićevog automobila u trenutku saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac.
Soko Sokolović

The post Tužilaštvo utvrdilo da je Marko Bastać otac Nebojše Stefanovića appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.