Trudna srpska manekenka koja je završila u bolnici u OSMOM MESECU otkrila kroz kakvu dramu je prošla!

Izvor: Press, 29.Avg.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna srpska manekenka koja je završila u bolnici u OSMOM MESECU otkrila kroz kakvu dramu je prošla!

Manekenka Sandra Obradović iznenada je u osmom mesecu trudnoće završila u bolnici, a sada je otkrila i zbog čega je hospitalizovana.
Foto:Puls
Sandra je juče najpre podelila fotografiju nastalu prilikom izlaska iz bolnice i napisala da se sada bolje oseća, a potom je detaljnije opisala o kakvom problemu je reč.
Sandra Obradović • Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Dragi moji, želim da vas obavestim da sam pre par dana primljena u bolnicu zbog prevremenih kontrakcija koje su se javile iznenada i neočekivano za ovaj period trudnoće. Uspešno sam se oporavila. Moj dalji tretman zahteva strogo mirovanje i uzdržanost od stresa. Hvala vam na razumevanju - poručila je Sandra i zahvalila se lekarima i medicinskom osoblju.
Sandra svoje prvo dete čeka sa misterioznim biznismenom čiji identitet ne želi da otkriva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudna Sandra završila u bolnici! Oglasila se, pa sve zabrinula!

Izvor: Svet, 29.Avg.2019

Sandra Obradović čeka dete sa inostranim biznismenom čiji identitet javnosti nije poznat.. Manekenka je na svom Instagramu objavila fotografiju iz bolnice, a stavila je i opis koji je objasnio kako se trenutno oseća.. “Bolje”, pisalo je na društvenoj mreži na objavi nastaloj u holu ambulante.. . Obradovićeva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.