Trikovi Viktorije Bekam kojima se služi godinama

Izvor: 011vodič.com, 06.Apr.2020, 16:49

Trikovi Viktorije Bekam kojima se služi godinama

Iza njenog imidža, stajlinga i izgleda stoji pregršt stvari. Mi vidimo samo krajnji proizvod – ispoliranu, uigranu, stilizovanu, negovanu ličnost koja je odavno postala brend.
Foto: Shutterstock
Naravno da nije otkrila celu mašineriju iza tog brenda, ali evo par korisnih, realnih i primenljivih saveta za negu i život od Viktorije Bekam, kao i par stvari bez kojih ne može da započne dan.
1. Kokosovo ulje
Ništa novo, ali možda je baš Viktorija ta koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vas ubediti da konačno probate ovo ukusno i hranljivo ulje, od glave do pete, spolja i iznutra. 
2. Nega dolazi iznutra
Takođe ništa novo, ali malo ko od nas zaista živi ovaj moto. Viktorija preporučuje što više hrane sa dobrim mastima i omega masnim kiselinama, poput avokada i ribe.
3. Nikada ne idite u krevet sa šminkom
Opet, ništa revolucionarno, ali istinito. Šminka isušuje, guši vaše pore, kreira upale i druge frustrirajuće stvari. Viktorija kaže da je posvećena skidanju šminke do poslednjeg traga, dubokom čišćenju i maskama.
Da li znate koja je jedina stvar bez koje nikada ne izlazi iz kuće?
U pitanju je sjaj, karmin ili kombinacija ova dva proizvoda. To je nešto što uvek nosi na sebi i sa sobom. Primetili smo.
Iznenađujuće trezven i dubok odgovor dala je na pitanje o svojim promašajima (u eksperimentisanju sa izgledom i stilom). Rekla je da ništa ne smatra promašajem, već iskustvom iz koga se uči. 
Pogledajte ceo intervju ovde:



Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.