Izvor: Press, 20.Nov.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak koji su svi čekali: Sloba Radanović ponovo ULAZI U ZADRUGU! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima večeras će napraviti pravi haos u velelepnom gradu u kojem žive "Zadrugari"!
Milioni gledalaca Televizije Pink već su navikli da se utorkom u "Zadruzi" održavaju spektakularne žurke o kojima danima bruje svi zadrugari, ali i publika Televizije Pink, a posle one koja je zakazana za sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veče ništa više neće biti isto!




Autor: Pink.rs


Sutra, odmah posle emisije "Amidži šou", u velelepni grad u kojem od 6. septembra žive učesnici "Zadruge" stiže popularni pevač Sloba Radanović, čiji će dolazak podići nikad veću prašinu!




Autor: Pink.rs


Jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i prve sezone "Zadruge" sutra će svojim, ali i tuđim hitovima prirediti atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da će sve oči biti uprte u modnu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar u prvoj sezoni. 




Autor: TvPink Printscreen


Iako je posle ljubavnog brodoloma govorila kako je uspela da prebrodi Slobu, Đoganijeva je tokom prethodna dva meseca, koliko se takmiči u novoj sezoni "Zadruge", u više navrata plakala zbog Slobe i dozivala ga, te nema sumnje da će pažnja miliona gledalaca biti usmerena ka njihovom susretu koji ćemo imati priliku da vidimo sutra uveče, uživo na Pinku!




Autor: Pink.rs


Sloba u Zadrugu ne dolazi sam - da ovo zaista bude spektakularna žurka postaraće se i folk zvezda Dara Bubamara, kao i poznata pevačica Rialda za koju se, inače, u poslednje vreme spekuliše da je otpočela ljubavnu romansu sa Radanovićem.




Autor: E-Stock/Dušan Stanojević




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.