Toma Panters: Zorica laže da je trudna! Kakvi blizanci, to je njen marketing

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2015, 05:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Panters: Zorica laže da je trudna! Kakvi blizanci, to je njen marketing

Verovatnoća da je Zorica Marković trudna, smatraju neki, jednaka je mogućnosti da će se baš ovog časa dogoditi smak sveta. S tim se slažu i pojedine njene kolege, koje su ubeđene da je sve izmislila zarad reklame.
Vest da je pevačica ostala u drugom stanju u 56. godini i da čeka blizance iznenadila je mnoge, ali neki koji je dobro poznaju tvrde da je ta priča plod njene mašte. I dok pevačica jadikuje da se oseća loše zbog drugog stanja i da ima mučnine, pojedine kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se smeju. Među njima je i Tomislav Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, sa kojim je zaratila još u rijalitiju u kojem su zajedno učestvovali pre nekoliko godina. Njega je informacija da će Markovićeva postati majka zabavila.
“Nema šanse da je Zorica trudna, ma kakvi blizanci. Laže. Samo hoće da bude u novinama, to je njen marketing. Kako može u tim godinama da bude u drugom stanju? Što se mene tiče, može da bude i u trećem stanju, uopšte me ne zanima kao ličnost”, rekao je Jovanović.
S druge strane, njena ljuta suparnica iz rijalitija Jelena Golubović ostala je bez teksta kada je čula za pevačicinu trudnoću. Kontroverzna rediteljka takođe smatra da je Markovićeva izmislila da čeka bebe.
“Zorica nije trudna. I tu priču je izmislila da bi dobila reklamu”, kaže Jelena i ironično dodaje:
“Ako se ispostavi da ja grešim, želim njoj i Velji Miranoviću Končiti sreće sa blizancima. Zorica će se snaći kao majka i ne verujem da će napraviti istu grešku kao sa sinom Dejanom, kog je ostavila. Ne znam samo kako će Končita objasniti ženi, sa kojom živi u vanbračnoj zajednici. Plašim se da ne pobaci uskoro zbog njegove žene”, rekla je Golubovićeva.
Zorica Marković napisala je status na Fejsbuku u kom vređa i psuje medije, ali i ljude koji komentarišu njenu izmišljenu trudnoću.
“Čitam vaše komentare i smejem se koliko ste bedni i jadni, koliko nemate svoje živote, bedni crvi, već se bavite mojim životom. A šta bi tek bilo kad bi bilo, vi ste monstrumi i pušite ku.ac i vi i novinari. Ja sam ostvarena, bogata i luda. Jadna mi majka da živim od vas koji još niste izašli iz septičkih jama. Ipak, neka vas bog čuva, a ja ću i dalje da se borim i živim svoj život, a ne tuđi. Vreme je čudo, sve pokaže. Pisali su i gore, pa evo me razbijam sa svojim restoranima i ponosna na svoja dva sina, besprekorna, i sa onim što sam stekla u životu, a to da li sam trudna, mrtva, na aparatima, propala, ružna, matora, debela… Šta vas boli ku*ac, ološi, šta se sa mnom dešava, pogledajte se u ogledalo i oko sebe”, napisala je pevačica na Fejsbuku.


#svet
The post Toma Panters: Zorica laže da je trudna! Kakvi blizanci, to je njen marketing appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.