Tinejdžer (16) odjednom počeo da tuče jednog, pa drugo dečaka, hteo i trećeg! Natečeni đaci pobegli ka autobuskoj stanici

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer (16) odjednom počeo da tuče jednog, pa drugo dečaka, hteo i trećeg! Natečeni đaci pobegli ka autobuskoj stanici

Tinejdžer star oko 16 godina fizički je nasrnuo danas oko 13.30 sati na tri dečaka šestog razreda u dvorištu Osnovne škole Nadežda Petrović u Novom Beogradu.
Kako govore očevici, mladić je iz nepoznatog razloga počeo da udara i tuče jednog, pa drugog dečaka, a onda je pretio i trećem.
– Kažu da su ga deca provocirala. I jednom i drugom dečaku je lice bilo crveno i natečeno od udaraca. Onda je taj mladić pogledao u trećeg i rekao mu: “Dođi ovamo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kako bi valjda i njega tukao – navode očevici.
Kako pričaju, deca koja su napadnuta, nakon tuče su pobegla, krenuvši ka autobuskoj liniji broj 16. Šestaci su se danas u ovom dvorištu okupili kako bi se igrali.
Inače, ispred samog ulaza u školu ne postoji ograda. Dvorište, koje se nalazi sa druge strane, delimično je ograđeno.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Napadnuta trojica dečaka, pretučeni (11) prebačen u Institut za majku i dete

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019

Incident u OŠ "Nadežda Petrović" na Novom Beogradu TROJICU dečaka uzrasta 11 i 12 godina, napao je oko 13.30 tinejdžer star oko 16 godina u dvorištu OŠ "Nadežda Petrović" na Novom Beogradu. On je fizički nasrnuo na njih i tom prilikom je dvojici naneo lakše telesne povrede.Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.