Tetovira vlasnike pasa i na taj način prikuplja novac za pseći pansion

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovira vlasnike pasa i na taj način prikuplja novac za pseći pansion

Da je pas čovekov najbolji prijatelj pokazuje ljubav jedne devojke koja je iskoristila svoje umeće i sprovela akciju kojom pokušava da prikupi novac za pansion za pse.

Naime, Snežana Obradović Pupovac radi tetovaže pasa njihovim vlasnicima i na taj način skuplja novac za izgradnju pomenutog pansiona.

"U jednom trenutku sam bila u svom stanu sa osam pasa. Međutim, onda sam se razbolela 2015. godine i morala sam u bolnicu. Tada je sve nastalo. Svi su prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pansion i nakon toga morala sam da nađem donatore kako bi to moglo da opstane. Nisam mogla sama jer ih je bilo vise. Nikad se ne zna da li će biti dovoljno donacija. Ostalo je dosta dugova. Onda sam ja sela i razmišljala i rekla: 'Ma daj da pokušam ovu akciju, možda se neko javi.'"

I javili su se i to, u velikom broju.

"Ja sam to objavila i, u tom trenutku, toliko se ljudi oduševilo, toliko je njih podržalo. Bukvalno sam se rasplakala. Nisam znala kome pre da odgovrim i ko šta hoće od mene", priseća se Snežana.

Ova slikarka i tatu majstor trudi se da svaki njen klijent dobije tetovažu baš onakvu kakvu je i zamislio. Uglavnom radi portrete pasa, ali njeni klijenti su takođe vrlo maštoviti.

U nastavku pogledajte kako izgledaju njene tetovaže.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.