Tajno venčanje o kome svi pričaju: Australijska lepotica rekla sudbonosno DA u Oscar de la Renta kreaciji

Izvor: Press, 21.Dec.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno venčanje o kome svi pričaju: Australijska lepotica rekla sudbonosno "DA" u Oscar de la Renta kreaciji

Jedna od najlepših žena na svetu iznenadila je sve kada se tokom vikenda zavetovala na večnu ljubav dugogodišnjem dečku...
foto: elle.rs
Nakon što je većina svetskih portala prenela vest da se Margot Robbie (26) u tajnosti udala za svoj aktuelnog partnera Toma Ackerleya, tokom proteklog vikenda, glumica je iskoristila Instagram i na krajnje neobičan, ali vrlo rečit način potvrdila špekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u medijima.
Naime, zvezda filmova Wolf of Wall Street i Suicide Squad i definitivno jedna od najpoželjnijih žena na svetu je postovala fotku na kojoj ljubi svog supruga (doduše, oni su u blurovani maksimalno), dok je u fokusu njena venčana (prelepa) burma.
Da li je potreban bilo kakav propratni tekst?
 

foto: Instagram / margotrobbie
Dok još čekamo zvanične fotografije sa ovog australijskog venčanja, paparaci su uspeli da uslikaju iz daljine mladu koja je na sopstvenom venčanju ponela romantičnu kreaciju Oscar de la Rente, sa otkrivenim, golim ramenima i šarmantnim karnerićima. Bez vela, našminkana tek da izgleda prirodno, Margot je pustila da njene platinaste, vragolaste lokne padaju sa strane, dok je kosu skupila u nonšalantnu nisku punđu.
 















Novovenčani par se venčao u prelepom prirodnom ambijentu u mestu koje se naziva Byron Bay, u New South Walesu, preneo je portal News.com.au. Robbie se pobrinula da ceremonija venčanja bude privatna i u krugu najbližih prijatelja, pa samim tim nije ni otkrila lokaciju venčanja gostima već im je obezbedila prevoz sa različitih lokacija, kako bi venčanje ostalo u potpunoj tajnosti i skriveno od znatiželjnih novinara i fotografa. 
Od gostiju je zatraženo da na samom ulazu ostave telefone i kamere, dok je sam prostor obezbeđivalo nekoliko telohranitelja. Samo venčanje je počelo oko 4 popodne, a završilo se u 23h.
Robbie i Tom, inače britanski režiser, su se upoznali na setu filma Suite Francais, pre 3 godine kada je Ackerley radio kao asistent režisera. Od tada par je nerazdvojan, i mahom živi u Londonu.
 

foto: Instagram / alpha_meows

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.