TV TRANSFER - Maja i Nataša na novoj televiziji

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV TRANSFER - Maja i Nataša na novoj televiziji

Omiljena TV lica od septembra kao autorke i voditeljke emisije "Među nama"

Poznata TV lica Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na televiziju NOVA S gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju "Među nama".

Maja i Nataša će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, autorke će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << program uključiti i publiku iz studija koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima…

"Svakog popodneva ćemo u emisiji ‘Među nama’ proći sve aktuelnosti, ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne", rekla je autorka emisije Maja Nikolić.

Gledaoci će novi, popodnevni format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema.

Pogledajte prilog sa Natašom:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.