Izvor: Blic, 17.Jan.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGU LEČI ALKOHOLOM Darko Lazić uhvaćen u noćnom provodom, a kada Ana vidi u čijem je zagrljaju POLUDEĆE

Otkad se pojavila priča da su Ana Sević i Darko Lazić stavili tačku na brak, sve veće interesovanje medija i javnosti je za svaki korak doskorašnjih suparnika.

Lazić, čini se, sve više vremena provodi u kafani. Nekada nastupa, a nekada tugu leči u alkoholu sa prijateljima. Upravo oni na društvenim mrežama dele fotografije sa njim.

U njegovom društvu našla se i nepoznata crnka. Fotografisala se sa Darkom, zagrlivši ga. Čini se da je i Lazić uživao u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove devojke koja je, suditi prema fotografijama na instagramu, takođe pevačica.

Ana je za sve to vreme kod kuće, sa svojom ćerkom Lorenom. Dok se ona distancirala od javnosti, Darko uživa u provodu pa nema sumnje da će je Darkovi postupci iznervirati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TUGU LEČI ALKOHOLOM Darko Lazić uhvaćen u noćnom provodu, a kada Ana vidi u čijem je zagrljaju POLUDEĆE

Izvor: Blic, 17.Jan.2018

Otkad se pojavila priča da su Ana Sević i Darko Lazić stavili tačku na brak, sve veće interesovanje medija i javnosti je za svaki korak doskorašnjih suparnika...Lazić, čini se, sve više vremena provodi u kafani. Nekada nastupa, a nekada tugu leči u alkoholu sa prijateljima. Upravo oni na društvenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.