Izvor: Press, 10.Dec.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENDING IMA DA GORI OD NJIHOVOG DUETA! Kija Kockar udružila snage sa PEVAČICOM KOJA DIŽE ATMOSFERU KAKO KROČI NA BINU! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovakav spoj.
Pobednica prve sezona najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu ''Zadruge'' Kristina Kockar je tu pobedu i popularnost koja je došla sa njom iskoristila na najbolji mogući način. Iako je njen bivši suprug Sloba Radanović pevač, ona je za kratko vreme baš u tom poslu postigla neverovatan uspeh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Posle pesme sa Ministarkama ''Ne vraćam se na staro'' koja je postala sastavni deo svake plejliste u noćnim klubovima, ona se nije zaustavila već svoje mnogobrojne fanove častila baladom ''Potpis'', koju je narod takođe oberučke prihvatio.



Nakon objavljivanja autobiografske knjige ''Moj potpis'' koja je uzdrmala Srbiju i region, Kockareva je odlučila da pred praznike iznenadi javnost još jednom pesmom. To je učinila sinoć kada je na svom Instagramu u okviru priče najavila da je snimila duet pod nazivom ''Ko bi rekao'' ni manje ni više sa uvaženom pevačicom folk muzike, Stojankom Novaković Stojom.




Autor: TV Pink Printscreen


Pročitajte više: JA SAM SA TIM ZAVRŠILA I NA TU PRIČU STAVLJAM TAČKU! Nataša Bekvalac progovorila o temi koja zanima celu Srbiju!



Uzbuđeni fanovi su munjevitom brzinom raširili radosnu vest putem društvenih mreža. Dok pesma i spot ne ugledaju svetlost dana, Kristinu možete pratiti petkom u Vašoj omiljenoj muzičkoj emisiji ''Pinkove Zvezdice'' čiji je ona deo žirija.



Tizer za duet sa Stojom možete pogledati u video-snimku ispod teksta.



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.