Izvor: Press, 20.Nov.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODORA DALA 25.000 ZA TAJNI SUSRET SA ANĐELOM: Za sobom ostavili haos kao POSLE ORGIJANJA!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, iako tvrde da nisu obnovili svoju vezu, sastali se na dan njegovog rođendana i provodili se u apartmanu koji je ona platila 25.000 dinara.
Pevačica i maneken, koji su svoju ljubav započeli tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge“, prema navodima našeg izvora, ne žele da se zna da su svojoj vezi dali još jednu šansu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pa svoje pomirenje kriju kao zmija noge. Zbog toga se ne pojavljuju na javnim mestima, već se kriju po hotelima, a u jednom su i proslavili Rankovićev rođendan.

Bivša zadrugarka potrudila se da svom dragom obezbedi lep doživljaj, pa je iznajmila apartman sa džakuzijem. Nabavila je rođendansku tortu i šampanjac, a za noć koju su proveli zajedno daleko od svih iskeširala je oko 25.000 dinara.

Izvor koji je video Teodoru i Anđela u hotelu je za Rijaliti ispričao kako je izgledao njihov tajni susret.

"Teodora je bila uzbuđena, ona je tog dana ranije stigla u hotel kako bi pripremila iznenađenje za Anđela. Donela je tortu, a onda je uveče došla s Rankovićem. On ništa nije znao, mislio je da će zajedno provesti noć i opustiti se daleko od svih. Delovali su srećno", kaže naš izvor i dodaje:
 
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
"Bila je to burna noć. Iza sebe su ostavili haos u apartmanu. Kao da su orgijali", završava izvor.

Podsetimo, Teodora je u prvoj sezoni "Zadruge“ ušla u rijaliti kao zauzeta devojka koju je napolju čekao dečko Kristijan, ali je pala na šarm manekena i ubrzo su započeli vezu. Iako je postala rijaliti igrač iz samo jednog razloga - da bi reklamirala svoje pesme, Teodora je bila najaktuelnija zbog veze sa Anđelom, ali i zbog negodovanja njihovih majki povodom te ljubavi. Njih dvoje su nastavili vezu i po završetku rijalitija, a Teodora je u spotu za pesmu "Crni vitez“ angažovala Anđela. Ipak, brzo su raskinuli, ali prema poslednjim informacijama, opet su zajedno.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.