Svi znaju da je Majk Tajson ODGRIZAO UVO Ivanderu Holifildu - ali  malo ko za da mu ga je VRATIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 10:22

Svi znaju da je Majk Tajson ODGRIZAO UVO Ivanderu Holifildu - ali malo ko za da mu ga je VRATIO! (VIDEO)

Pošteno?

Malo je trenutaka u istoriji boksa poznato kao onaj koji se odigrao 28. juna 1997. godine. Majk Tajson se borio protiv Ivandera Holifilda.

Kao što je mnogima poznato, Tajson je u žaru borbe odgrizao parče uveta Holifildu. Logično, "Gvozdeni Majk" je munjevito diskvalifikovan i tada je ostao bez bokserske licence, mada mu je ista kasnije vraćena.

To jeste poznato, ali manje se zna da je Majk na kraju vratio odgrizeno parče uveta Ivandera. To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodilo 16 godina posle zloglasne borbe, i u pitanju je bila jedna reklama.

U reklami, koju možete videti na gornjem snimku, Majk zvoni na vrata koje otvara Holifild.

- Žao mi je, Ivandere - kaže Majk, a zatim mu pruža kutijicu i kaže "tvoje uvo".

- Moje uvo... - odgovara Holifild.

- Čuvao sam ga u formaldehidu (tečnost za očuvanje tkiva, između ostalog) - kaže Tajson, a onda se njih dvojica prijateljski zagrle, a Ivander se zatim zahvaljuje Tajsonu na neobičnom poklonu.

Tako su se stari rivali pomirili, a ne sumnjamo i da su dobili lepu gomilu novca za ovo šaljivo zajedničko pojavljivanje.

Inače, u prvom meču između Tajsona i Holifilda, koji se odigrao 1996. godine, Holifild je pobedio Tajsona posle 11 rundi, i tako ostvario istorijsku pobedu, jer gotovo niko nije verovao da može da pobedi Tajsona u tom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.