Suseksi moraju da idu na sud, a sve zbog tužbe Meganine polusestre: Ona tvrdi da je par lagao o njoj u intervjuu sa Oprom i traži 67.000 evra

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2023, 09:31

Suseksi moraju da idu na sud, a sve zbog tužbe Meganine polusestre: Ona tvrdi da je par lagao o njoj u intervjuu sa Oprom i traži 67.000 evra

Samanta Markl, polusestra vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, podnela je tužbu protiv Megana i traži oko 67 hiljada evra za stvari koje su o njoj govorile u intervjuu Meganu i koji su Hari dali Opri Vinfri 2021. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sada će morati da se podvrgnu testiranju čine u okviru tužbe koju je pokrenula Samanta.
Samanta tvrdi da joj je reputacija narušena zbog, kako ističe, „lažne i zlonamerne” javlja Megan o njoj. Ona ističe da je zbog toga bila izložena >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poniženju, sramoti i mržnji celog sveta.
Samanta Markl formalno zahteva da i princ Hari svedoči pod zakletvom, kao i da Meghan izjavljuje 38 optužbi. On insistira da Megan i Hari priznaju da ni pokojna kraljica Elizabeta II ni kralj Čarls nisu rasisti.
Sudija je odbio da udovolji zahtevu Megan Markl da prestane da svedoči, što znači da su ona i Harija će ispitivati advokati Samante Markl. Ali ono što ide u prilog Megan je to što je sudija upozorio da bi slučaj mogao biti „zreo da bude izbačen“ pre nego što porota dođe.
Megan i princ Hari Fotografija: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Meganini advokati odbili su da odgovore na 38 pitanja koje su Samantini advokati podneli u tužbi federalnog suda u Floridi jer žele da sudija Honeivell prvo odlučuje o njihovom zahtevu za odbacivanje.
Samanta zahteva da Megan prizna da nije govorio istinu kada je istakla da je odrasla kao jedna porodica i nije imala člana porodice.
Megan je takođe javio da nije bliska sa svojim polusestrom, a Samanta tvrdi da je redovno vodio na zajedničkom putovanju.
Megan traži slučaj da bude odbačena, ali njen advokat navodi da Megan nije iznela neke od voda koji se nalaze u optužbama, već da su oni koje je navela samo njeno mišljenje.
Pravni tim Saseka tvrdi da tužba „nema br na sudu“. Sudija Šarlin Edvards Honivel rekla je da bi nakon „preliminarne revizije“ Meganin zahtevao da se slučaj odbacio. i odobreno. Ako slučaj bude odobren, suđenje bi moglo da počne u januaru 2024.
Poslednjih godina Samanta Markl je često kritikovao svoju polusestru, posebno preko medija.
)
BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je napustio Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

) Pročitaj više



Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.