Izvor: Press, 14.Sep.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija zaprepastila pitanjem upućenim Luni: “Je l’ nećeš više da kradeš oženjene muškarce?”, blogerka joj odgovorila ovako

Već je sasvim jasno da Stanija Dobrojević nikako ne podržava to što je Luna Đogani u prvoj sezoni Zadruge bez blama započela vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, i to ističe u skoro svakom razgovoru sa Đoganijevom.
Njih dve ponovo su razgovarale, u Rajskom vrtu, u društvu dvoje zadrugara.
Luna se žalila kako je previše osuđivana u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Zadruzi, te da je okarakterisana i kao aljkava, ali da ona nije imala uslove da redovno pere i sređuje kosu.
Svakako, dotakla se i Kije Kockar i Slobe Radanovića, a Stanija ju je u jednom momentu upitala da li je “krađa” oženjenih završena.

“Luna, je l’ si naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš, ali možeš i da odeš dole…”, rekla joj je Stanija.
“Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namera!”, rekla joj je Luna posle nekoliko trenutaka.
“Mi smo se poznavali od ranije, i uvek smo se simpatisali”, nastavila je i šokirala sve, ponovo ističući to da je nešto među njima postojalo i ranije.
“Kad smo došli ovde, nismo mogli da izdržimo. Na današnji datum smo se smuvali. On je moja najveća ljubav. Sada ispada da je on svetac, a ja sam najgora, da sam bila sama sa sobom u vezi! Sve sam uništila, prvenstveno moje roditelje”, objasnila je Luna.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stanija zaprepastila pitanjem upućenim Luni: “Je l’ nećeš više da kradeš oženjene muškarce?”, blogerka joj odgovorila ovako

Izvor: Svet, 14.Sep.2018

Već je sasvim jasno da Stanija Dobrojević nikako ne podržava to što je Luna Đogani u prvoj sezoni Zadruge bez blama započela vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, i to ističe u skoro svakom razgovoru sa Đoganijevom.. Njih dve ponovo su razgovarale, u Rajskom vrtu, u društvu dvoje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.