Šta žvrljotine dok telefonirate govore o vašem karakteru i raspoloženju...

Izvor: Prva.rs, 21.Jan.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta žvrljotine dok telefonirate govore o vašem karakteru i raspoloženju...

Tim povodom se oglasila grafolog Trejsi Trasel i evo šta je otkrila:
Krugovi: Crtanje kružića pokazuje potrebu osobe da negde pripada, da voli i da bude voljena.

Kvadrati: Osobe koje crtaju kvadratiće su veoma prizemne, praktične i konstruktivne.
Trouglovi: Ovaj oblik pokazuje dinamičnu, moćnu i ambicioznu prirodu.
Srce: To je jedna od najčešćih žvrljotina. Srca su simbol ljubavi i romantike, pa pokazuju da je osoba sentimentalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prirode.
Mrežice: Crtanje mrežica ili bilo čega što je kompleksnije od jednostavnih geometrijskih oblika, pokazuje da je osoba proračunata i da ume da privuče ljude u određenim situacijama.
Cvetići: Ako vaš cvet ima veliki okrugli centar, to pokazuje da imate samopouzdanja i da uživate u društvu. Sa druge strane, pažljivo nacrtani cvetovi na kojima sve mora da bude precizno otkrivaju opsesivno-kompulsivnu ličnost.
Kocke: Trejsi kaže da su osobe koje crtaju kocke ambiciozne, uglavnom su materijalisti i uvek unapred planiraju budućnost.
Spirale: Osobama koje crtaju spirale sve brzo dosadi, pa im je često u životu potrebna promena. One su takođe veoma kreativne i trude se da stalno „rastu“ i napreduju.
Pratite nas i na Viber-u!​

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.