Sram te bilo, nikad piće nisi platila! Bane POLUDEO kad mu je Ermina rekla da nema para, pa mu priznala da je bila u vezi sa POZNATIM PEVAČEM!

Izvor: Press, 28.Nov.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram te bilo, nikad piće nisi platila! Bane POLUDEO kad mu je Ermina rekla da nema para, pa mu priznala da je bila u vezi sa POZNATIM PEVAČEM!

Bane Čolak i Ermina Pašović satima su se raspravljali u hotelu, a Lepi Mića je prisustvovao njihovoj svađi pokušavajući da zaključi šta je pravi razlog netrpeljivosti koja je nastala u njihovom odnosu.
Foto:pink
On je nakon izvesnog vremena rekao šta misli o Banetovoj odluci da ostavi Ivanu Krunić i posveti se Ermini, a onda su se među njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uzburkale strasti.
Što si izabrao Erminu, a ne Ivanu? Zato što ova živi u Beču, ima papire, tu si osugiran. Dok sa Ivanom nema ništa od toga - zaključio je Lepi Mića. Foto: TV Pink Printscreen

Više on od mene zavisi, nego ja od njega. On prebijene pare nema - rekla je Ermina. Treba da te bude sramota, ja tebi napolju nisam dozvolio da platiš jedno piće! Ja kad izađem iz "Zadruge" mogu sa milion riba iz inostranstva da budem sa njima! Nikad ti nisam tražio da živimo u Beču! - rekao je Bane. Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Čolak bio sve sigurniji u to da je Ermina ušla u "Zadrugu" samo kako bi se eksponirala, ona ga je demantovala priznanjem da je sa poznatim pevačem bila godinama u vezi, ali da je izričito naglasila da ne želi da javnost zna za nju.
Ja sam dugo bila u vezi sa jednim estradnim umetnikom, nikada se nisam eksponirala! Drugi dečko mi je bio fudbaler, igrao je za reprezentaciju. Ja sam imala mogućnost da gostujem u emisijama! - rekla je Ermina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.