Smiri se, pobacićeš kopile! Maca vređala Miljanino nerođeno dete, šokirana voditeljka nije mogla da zadrži suze, trudna Kulićeva plakala kao kiša! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Jan.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiri se, pobacićeš kopile! Maca vređala Miljanino nerođeno dete, šokirana voditeljka nije mogla da zadrži suze, trudna Kulićeva plakala kao kiša! (VIDEO)

Svi ukućani su napali Diskreciju, a Kulićeva se gušila u suzama posle Macinih uvreda
Teško je opisati haos koji je nastao u "Zadruzi" kada je Maca nazvala Miljanino nerođeno dete kopiletom, a dovoljno je reći da je čak i voditeljka Dušica Jakovljević zanemela od šoka i počela da plače.
 
NAPETO DO KRAJA: Njih dvoje su nominovani, a Žižin komentar je pobednički! Zbog ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su joj se svi smejali! (FOTO)
Sve je počelo nakon što su novinari pitali Miljanu da li u kući ima dama sumnjivog morala, a ona je odgovorila:
- Devojke sumnjivog morala, Maca pod brojem jedan.
- Nikada nećeš izgledati kao ja... Pobacićeš kopile, smiri se! - uzviknula je Maca, a ukućani su zanemeli od šoka.
Printskrin: TV Pink

- Nek' je kopile, ti ni to nećeš imati, ja ako sam se zaljubila i ostala trudna, moje dete će biti najsrećnije. Imaće i oca i majku - uzvratila je Kulićeva.
- To ćemo da vidimo, 'ajde duvaj ga bre, seljanko. Kopile imaš, kopile imaš - nastavila je Diskrecija sa uvredama, a onda je skočila Saška:
Printskrin: TV Pink

- Sram te bilo, dete je dete, treba da se sakriješ ispod stola.
- Imam ja pravo da kažem šta god hoću - odgovorila je Maca.
- Umreće ti majka, bože me oprosti, grišće te savet jer nisi otišla majku da obiđeš - poručila je Miljana koja se potom rasplakala i istrčala napolje.
Printskrin: TV Pink

Ova scena je šokirala i voditeljku Dušicu Jakovljević koja nekoliko minuta nije mogla da dođe sebi i jedva je zadržavala suze.
- Stvarno smo nekim vređanjem dece nerođene prilično šokirani. Nikada se ne mešamo u vaše rasprave... Ali, moram da kažem i u ime kolega novinara, prilično smo iznenađeni i šokirani time što je uvređeno nerođeno dete - izjavila je Dušica Jakovljević.
Maca vređa trdunu Miljanu:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NULA SI! Teodora urlala na Miljana, izvređala ga, poručila da će Bog da mu sudi, evo kako joj je on vratio! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Jan.2018

- Prljav si, ne postoji voda koja će te oprati! - vikala je Teodora na Miljana, a na kraju se umešao i Anđelo . Teodora i Miljan ne prestaju da pokazuju netrpeljivost jedno prema drugome, pa su se i za današnjim sastankom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.