Slučaj protiv Spejsija zastareo, tužilac odustao od procesa

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj protiv Spejsija zastareo, tužilac odustao od procesa

Okružni tužilac Los Anđelesa objavio je da neće krivično goniti glumca Kevina Spajsija zbog optužbi za seksualni napad iz 1992. jer je prema zakonima te savezne države nastupila zastarelost slučaja.

 Slučaj, u kojem je žrtva danas odrasli muškarac, tužioci su preuzeli u aprilu i otada je bio u razmatranju. Pojedinosti optužbe nisu objavljene.

Tužilaštvo je navelo u dokumentu da je za optužbu nastupila zastarelost i da stoga neće pokretati postupak. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Spejsi nije bio dostupan za komentar.

Poslednji film tog dvostrukog oskarovca "Billionaire Boys Club" doživeo je potpuni "fijasko" pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje ulaznica u 11 bioskopa "zaradio" samo 618 dolara.

Nakon niza optužbi da je seksualno uznemiravao puno mlađe kolege, Spejsiju su otkazali saradnju i na Netfliksovoj hit seriji "Kuća od karata".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj protiv Kevina Spejsija zastareo

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2018, 07:24

Okružni tužilac Los Anđelesa objavio je da neće krivično goniti glumca Kevina Spejsija zbog optužbi za seksualni napad iz 1992. jer je prema zakonima te savezne države nastupila zastarelost slučaja...Slučaj, u kojem je žrtva danas odrasli muškarac, tužioci su preuzeli u aprilu i otada je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.