Slobodni će danas upoznati ljubav svog života! Očekuje vas iznenadni priliv novca!

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 05:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodni će danas upoznati ljubav svog života! Očekuje vas iznenadni priliv novca!

AUTOR:
www.astrousluge.com/M.M.
DATUM I VREME:
05.10.2019. 05:00
Evo šta vas danas očekuje…
Foto: Shutterstock, ilustracija
OVAN
POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove. Pazite se mogućih gubitaka posla.
LJUBAV: Ljubomora vam stvara veće probleme u ljubavnoj vezi. Na neki način ste prilično nesigurni u voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Pazite na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << krvotok.
 
BIK
POSAO: Bilo bi dobro da izbegavate konflikte danas. Neke stvari bi mogle da odu predaleko iako to ne želite. Potrudite se da na poslovnom polju pokažete diplomatičmost.
LJUBAV: Imate utisak da vas partner pritiska a vi niste spremni za ozbiljne odluke. Potrebno vam je vreme za razmišljanje kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima i oscilacijama na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi.
SVE PAMTI I SVE VRATI Jedini znak za koji kažu da je sušto zlo u horoskopu! Šta vi kažete?
 Foto: Shutterstock, ilustracija
BLIZANCI
POSAO: Možete da očekujete novu ponudu koja će vam laskati. Spremni ste da prihvatite novi izazov na ovom polju. Ne želite da propustite ni jednu šansu za zaradu.
LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku prolaznu svađu tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni konfliktima i nervoznim ispadima.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete imati neke manje zdravstvene probleme. Povedite računa o svojim navikama.
LJUDI SU KAO SANTA LEDA Tri znaka koja slamaju srce, a da neće ni trepnuti!
RAK
POSAO: Moguć je uspeh na poslovnom polju danas. Konačno vam se isplatio rad i trud koji ste uložili u svoju karijeru. Važno je da pokažete odlučnost u narednom periodu.
LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma moćan utisak. Spremni ste da otvorenije pokažete svoja osećanja kako bi došli do ljubavne sreće.
ZDRAVLJE: Problemi sa srcem su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati brojne poteškoće sa tahikardijom, aritmijom i tome sl. Oko svega se posavetujte sa lekarom.
PRODALI BI I ROĐENU MAJKU Najpodkupljiviji znaci Zodijaka! Oni sve probleme rešavaju novcem
 Foto: Shutterstock, ilustracija
LAV
POSAO: Nepovoljan je dan za nov posao. Potrudite se da se posvetite samo rutinskim obavezama i da izbegavate rizike. Danas nije dan za veće promene i nove odluke.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom raspravljate oko zajedničkih ulaganja. Važno vam je da pravite nove planove za zajedničku budućnost.
ZDRAVLJE: Probava vam je veoma osetljiva. Pred vama je period u kojem ćete biti i te kako skloni problemima sa varenjem. Potrudite se da više pazite na svoju ishranu.
BEZOBZIRNI I CINIČNI GENIJI Jedini znak Zodijaka kojem sledi veliki uspeh u životu, ali samo pod jednim uslovom!
DEVICA
POSAO: Moguće je da ćete na poslu imati neke manje nesuglasice sa saradnicima ali to može da se promeni ako se budete trudili i da modifikujete svoj stav u odnosu sa njima.
LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Osoba koja vam se dopada će napraviti prvi korak ka vama. Potrudite se da prevaziđete svoju stidljivost.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Možete sada da budete u većoj meri skloni bolnim i upalnim stanjima kao i problemima na polju zdravlja.
 
VAGA
POSAO: Pred vama su neki manji problemi na ovom polju. Važno je da zadržite smirenost i pozitivan stav. Dajte sve od sebe kako ne biste napravili neke probleme na poslu.
LJUBAV: Moguće je da imate utisak da se neke stvari menjaju i da voljena osoba i vi više nemate iste poglede na svet. Pred vama je period u kojem ćete preispitivati svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da budete oprezni kada su u pitanju vaše navike na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima.
BIKOVI TVRDOGLAVI, OVNOVI STALNO NERVOZNI Evo čime idete na živce onome ko vas voli!
Foto: Shutterstock
ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da ćete biti razočarani situacijom na poslovnom planu. Sada je vreme da nađete snagu za nov početak kako biste mogli da spasete ono što se spasti može.
LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju u odnosu sa voljenom osobom. Često se svađate. Pred vama je period u kojem ćete imati česte trzavice i razmišljanje o prekidu.
ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Izbegavajte stresne situacije.
VOLE DA GLUMATAJU Znakovi koji su toliko “namazani”, da niko sa njima nije načisto šta misle!
STRELAC
POSAO: Očekuje vas suočavanje sa greškama koje ste ranije pravili na ovom polju. Potrudite se da na vreme donesete nove odluke koje su vam neophodne kako bi poslovno stanje menjali.
LJUBAV: Veza kojom niste zadovoljni uskoro može da dođe do prekida. Odluka je samo na vama. Moguće je da ćte imati neke veće trzavice sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Očekuje vas period u kojem ćete na bazi stresa imati nove probleme na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi.
SA NJIMA NIKO NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ Tri horoskopska znaka koja niko ne može organski da podnese!
 Foto: Shutterstock
JARAC
POSAO: Očekuje vas odličan dan za odmor. Na poslovnom planu niste opterećeni. Sve ide i bolje nego što ste zamišljali na ovom polju. Možete da očekujete dobar dan.
LJUBAV: Niste zainteresovani za novu vezu iako postoji prilika za to. Ostajete nekako emotivno nedostupni i na neki način isključeni od novih prilika. Samoća vam za sada jako prija.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi sa zdravljem. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate generalno mirno, dobro i stabilno stanje na ovom polju.
VOLE DA PODCENJUJU DRUGE Kombinacija dva znaka koja su jako privlačna, ali izuzetno površna!
VODOLIJA
POSAO: Dan nije povoljan za nove poteze na ovom planu. Možete da očekujete da će biti nekih manjih komplikacija. Vrlo je moguće da nećete ostvariti sve ciljeve koje ste zacrtali.
LJUBAV: Skloni ste tome da reagujete u besu, pa da se kasnije kajete. Svađe sa voljenom osobom se nastavljaju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi situaciju ipak smirili.
ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da ojačate imunitet kako ne bi došlo do prehlade.
BEZ NJE NE MOGU DA ŽIVE Ne podnose samoću, a kada nađu ljubav svog života ova 3 znaka su najsrećnija na svetu!
Foto: Shutterstock, ilustracija
RIBE
POSAO: Očekuje vas prilika da napravite konkretan potez koji će vas dovesti do važnih poslovnih rešenja. Možete da se nadate pozitivnom danu za sklapanje novih kontakata.
LJUBAV: Osećate se voljeno i zadovoljni ste pored svog partnera. Uživate u danu u kojem ste emotivno ispunjeni. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Pred vama je period u kojem ćete u većoj meri biti skloni problemima sa plućima. Oko svega se na vreme posavetujte sa lekarom.

Svaki dan u nedelji ima svoje značenje, a evo i koje!
AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 09:00 Prema astrologiji svaki dan u nedelji predstavlja jednu planetu, ima svoju moć i kvalitet pa je tako pogodan za određene planove i akcije… Foto: Shutterstock Ponedeljak – dan Meseca Ponedeljak kao prvi radni dan u nedelji, veoma je povoljan za rituale plodnosti i začeća.


 
BONUS VIDEO:
Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 


The post Slobodni će danas upoznati ljubav svog života! Očekuje vas iznenadni priliv novca! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.