Izvor: Press, 13.Dec.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobi hejteri poslali umrlicu, Kija stala na njegovu stranu: Evo koji savet mu je dala!

Kristina Kija Kockar pružila je podršku svom bivšem mužu kada je saznala da su mu hejteri na kućnu adresu poslali umrlicu!
Kija je početkom novembra operisala dobroćudni tumor na dojci koji je dobil zbog pretrpljenog stresa, a pojedinci su upravo tu situaciju iskoristili te joj na račun zdravstvenih problema uputili monstruozne komentare.
- Pevaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još malo, kad dobiješ drugi rak nećeš moći - glasi gnusni komentar upućen pevačici. 
Ovakve kletve jesu je šokirale, ali priznaje da ih se ne plaši.
- Mogu samo da me mrze, mene Bog čuva - rekla je Kija, te poručila bivšem da se ne obazire na komentare hejtera. 
e-stock agency
Sloba Radanović
- On to samo treba to da ignoriše, ništa više. Čuli smo se, napisala sam mu poruku podrške... Napisala sam mu da treba to da ignoriše, da treba da im odgovori kako im i ja odgovaram - sve sa osmehom mora da rešava. Ne mogu mu ništa! To su ljudi koji se kriju iza društvenih mreža, lažnih profila i lažnih umrlica - izjavila je ona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.