Skinuo je pantalone i SEO NA KOŠNICU: Učinio je to zbog OPKLADE - a na kraju... NEVEROVATNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinuo je pantalone i SEO NA KOŠNICU: Učinio je to zbog OPKLADE - a na kraju... NEVEROVATNO! (VIDEO)

Da li je ovo moguće?!

Ljudi često nemaju granicu u opkladama, a dva prijatelja sa Novog Zelanda su baš preterali.

Pčelar Džejmi Grejndžer obožava izazove, te je jednom prilikom pojeo živog puža, ali je odlučio da tu ne stane, te je golom zadnjicom seo na košnicu punu pčela! On se sa prijateljem dogovorio da će pola minuta izdržati na košnici za sumu od 1.000 novozelandskih dolara (oko 70.000 dinara).

ŠOK ŠOKOVA: Kremirali dedu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti - a on se posle dva meseca VRATIO KUĆI! (VIDEO)

Džejmi je izdržao 19 sekundi, ali njegov prijatelj Aurel Braguta odlučio je da mu ipak isplati teško zarađenih 1.000 novozelandskih dolara.

- Izmislio je opkladu u trenutku. Jednom sam za 500 dolara pojeo živog puža. Ova opklada bila je vrlo bolna, ali ipak zabavna - rekao je Džejmi.

Pogledajte kako je izgledao ovaj hrabri potez:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.