Sigurno je dobila otkaz, pa ušla u rijaliti

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sigurno je dobila otkaz, pa ušla u rijaliti"

"Niko s normalnim poslom ne bi ušao u rijaliti"

Legenda folk muzike Šaban Šaulić, opleo je po učesnicima rijalitija i otkrio da je zbog sličnih "rijaliti sklonosti" napustio i Sašu Popovića i Lepu Brenu.

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji će u oktobru ove godine održati koncert u Štark areni, otkrio je razlog zbog kojeg je svojevremeno napustio Zvezde Granda i prokomentarisao rijaliti programe koji "vladaju" domaćim kanalima.

Kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šaban skinuo periku?

"U rijaliti ulaze ljudi koji nemaju zanimanje. Niko ko radi neće ostaviti svoj posao i ući u rijaliti. Ta pobedica je verovatno dobila otkaz, nije više imala posla kao stjuardesa, pa je ušla u rijaliti", rekao je Šaban Šaulić "Srpskom telegrafu" misleći na Kiju Kockar, pobednicu prve sezone rijalitija Zadruga i dodao:

"Neko ko ima zlatan posao neće ga napustiti, treba težiti ka tome. Niko ko ima normalan posao, a ima mnogo ljudi, neće ući tamo", rekao je on i otkrio da je i njegov bivši posao u Zvezdama Granda počeo da liči na rijaliti, pa je rešio da stavi tačku na saradnju sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

"Na početku je to bilo stvar scenarija. Kada je došlo do svađe, kada je i to počelo da biva rijaliti ja sam odustao i pobegao od svega. Mene to ne interesuje. Više nisam želeo da učestvujem u tom cirkusu. To više ne liči na takmičenje, već na rijaliti".

Šaulić je dodao i da svađe među članovima žirija nisu nameštene, ali da su po "savetu organizatora ili glavnog čoveka za koga se to i radi".

"Da se pravi cirkus, takve gluposti. Ja ne vidim tu takmičenje kad momci i devojke koji pevaju budu u drugom planu. Neka onda ti takmičari budu gosti dok se oni svađaju. I neka se onda ocenjuje žiri i neka oni dobiju nagradu. A oni, jadnici, pevaju i trude sa sa tremom odavde do neba, a tamo se neko iživljava nad njima da li je obučen dobro ili nije".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.