Sestra Zokija Šumadinca o njegovim moćima: Razrešiće misteriju ubistva Jelene Marjanović!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Zokija Šumadinca o njegovim moćima: Razrešiće misteriju ubistva Jelene Marjanović!

Učesnik treće sezone “Zadruge” i internet senzacija Zoki Šumadinac zaintrigirao je javnost tvrdnjama da je tri puta bio u komi i da je nakon toga dobio dar i postao vidovit.
Osim što, kako kaže, ima posebne sposobnosti, Zoki je isticao i da može da pošalje svoju energiju na drugi kontinent. Zokijeva sestra Nataša Jakovljević ekskluzivno se za Rijaliti prvi put oglasila i ispričala Zokijevu životnu priču.
Zbog čega je Zoki pao u komu?
– On je dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od nas krio šta mu se desilo. Sećam se, imao je neku hiruršku intervenciju koju je krio, mi čak nismo ni znali da je operisan. Nakon operacije stanje mu se zakomplikovalo i upao je u komu. Posle toga smo videli da je bio drugačiji.
Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac U kom smislu drugačiji, kako se ponašao?
– Ćutao je, mi mu nešto pričamo, a on gleda u jednu tačku, zamisli se, odluta. Hteli smo da ga šaljemo psihologu, ali nas je ubeđivao da je OK.
Kada su počele da mu se javljaju stvari?
– Konkretno, posle treće kome. Posle prve upao je još jednom i meni je tada otkrio da je bio u komi i da mu se javljaju neke stvari, ali da to ne sme da kaže mami zbog njenog stanja. Majka nam je srčani bolesnik i plašio se da će joj se pogoršati stanje.
Na koji način vas je uverio da ima natprirodnu moć?
– Ni dan-danas nam nije rekao da može da predvidi stvari, ali nam je delima potvrdio. Sprečio je velike tragedije u porodici.
Privatna arhiva
Nataša Jakovljević Kakve tragedije?
– Konkretno nas je upozoravao da nešto ne radimo. Govorio je nemojte da odete tu i tu, ispostavilo se posle da je tamo bila neka nesreća. Majku je upozoravao na zdravstvene probleme, izbegla je zahvaljujući njemu srčani udar.
Kako su to njegovo stanje prihvatili njegova bivša supruga i sin?
– Ona veruje, sin ima 13 godina i još uvek nije svestan. Zna da tata nešto može, ali ne zna tačno šta.
Kako komšije gledaju na taj njegov dar?
– Zavisi kako ko. Ima komšija koji ga obožavaju, a ima i komšija koji su ljubomorni i ne vole ga zbog toga. Znate kakvi su ljudi, čim nešto napravite, odmah vas mrze. Jedan ga je pljuvao po novinama, ali to ništa nije tačno. Čista ljubomora. Većina ga voli i veruje u njegove moći.
Očekujemo da pobedi Kakav je u “Zadruzi”, da li je u privatnom životu takav?
– On je tamo glavni i tek će da bude kada se malo opusti. Za sada primetimo da tek istražuje, da analizira i polako, videćete kad se skroz uklopi. Očekujemo da pobedi
Da li je ikada naplatio svoje usluge nekome?
– Znate kako, on uzima pare, ali to je nešto mizerno. Nije se obogatio od svojih vizija. Uzme, eto, čisto da se kaže da je uzeo.
ST/V. LUKIĆ
Zoki Šumadinac Kako gledate na to što je postao pevač i ušao u estradne vode?
– Jaoj, pa to je sam želeo. I opet zahvaljujući svojim moćima je uspeo! Vizija mu je rekla da snimi pesmu i da će biti hit, i to je i učinio. Sad ga, eto, vijaju i žene sa estrade. Zovu ga pevačice, zove ga ceo svet. Kao što je opevao u svojoj pesmi.
Zoki: Otišao sam u drugu dimenziju Zoran Šumadinac, koji je za veoma kratko postao Jutjub senzacija, rekao je pre ulaska u “Zadrugu” da je kao mlad doživeo tri kliničke smrti i tako dobio moći kojima “leči” ljude.
– Tri puta sam jednostavno napustio svoje telo i otišao u drugu dimenziju. Mnogi to povezuju sa nebom, podzemljem, bogom, po mojoj nekoj logici, ono što sam ja video nije to to, nego smo mi paralelni svetovi i naš svet je paralelni svet i osećamo povremeno, krajičkom oka, da li je neko drag tu – rekao je Šumadinac.
The post Sestra Zokija Šumadinca o njegovim moćima: Razrešiće misteriju ubistva Jelene Marjanović! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.