Izvor: Press, 05.Dec.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se hita 'NISAM TE BIRALA JA'? Pevačici su predviđali blistavu karijeru, a ona je u zenitu svoje slave rešila da se POVUČE! Ovako danas izgleda (FOTO)

Dvadeset godina kasnije.
Lidija Palurović bila je velika zvezda devedesetih godina prošlog veka, a mnoge kolege i saradnici predviđali su joj blistavu karijeru. Ona je snimila dva albuma i ostvarila veliki uspeh.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




 



PROČITATJE JOŠ: SVAKE SREDE BUDI SRBIJU, a evo čime se Irina Vukotić bavila pre nego što je ušla u svet televizije! (FOTO)



Njene najslušanije pesme, koje su mogle da se čuju na svakom koraku poslednjih godina prošlog veka, bile su "Nisam te birala ja", "Recka na zidu", "Zavedi me", "Ne kuni me", "Ko si ti".





Ipak, Lidija je u zenitu svoje karijere odlučila da se povuče sa javne scene i iz medija, te se posvetila porodici i počela da radi kao profesor engleskog jezika na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku.



Danas, više od dvadeset godina kasnije, pevačicu nigde u medijima ne možemo videti, ona se u potpunosti posvetila porodici i svojoj deci.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.