Savo Milošević progovorio o detalju sa derbija zbog kojeg svaki zvezdaš besni na sudiju!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević progovorio o detalju sa derbija zbog kojeg svaki zvezdaš besni na sudiju!

Savo Milošević kaže da ne želi da govori o poništenom pogotku Crvene zvezde jer nije komentarisao suđenje ni kad su arbitri pravili previde u korist protivničkih timova.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rome protiv Atalante je 2.20. Meč se igra u sredu od 19 časova.
Neću da komentarišem poništen pogodak Zvezde u večitom derbiju jer su sudije u prethodnih šest meseci grešile i na našu štetu, pa sam ćutao, kaže trener >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizana Savo Milošević! Šef stručnog štaba crno-belih kaže da ga uopšte ne zanima polemika oko toga da li je golman njegovog tima Vladimir Stojković fauliran ili ne pre nepriznatog gola Milunovića.
Sporni detalj dogodio se u 68. minutu pri rezultatu 0:0. Tad je sudija Srđan Jovanović dosudio faul Žandera Santane nad Stojkovićem, iako je posle toga Milunović dao gol. Nakon toga Partizan je postigao dva gola i slavio 2:0. Mnogi stručnjaci i bivše sudije ocenili su da je to bio čist gol za crveno-bele.
Međutim, Milošević kaže da je i njegov tim mnogo puta bio oštećen i da analizu prepušta nadležnima.
Nisam komentarisao suđenje otkako sam u martu došao na klupu Partizana, a bilo je mnogo odluka na našu štetu. Nisam pogledao pomenutu situaciju, niti ću. Moramo da se naučimo da prepustimo odgovornost onima koji su za to zaduženi. Nemam problem da budem samokritičan, ali ja se bavim isključivo svojim poslom. Za arbitre su odgovorni ljudi kojima je to posao i koji daju sud o tome – kaže Milošević za Informer.
Crno-beli danas (17.00, Arena sport 1) gostuju Javoru u Ivanjici u zaostaloj utakmici 2. kola Superlige. Milošević kaže da će u tom meču pružiti šansu rezervistima i očekuje da, uprkos rotacijama, njegova ekipa ostvari novi trijumf.
Odlučili smo da promenimo malo sastav tima, tako da će u Ivanjici izaći neki novi igrači. Prisiljeni smo na to s obzirom na veliki broj utakmica. Čeka nas težak duel. Javor je komplikovan rival, pogotovo u Ivanjici. To je ekipa koja svakom može da napravi problem. Bibras Natho neće igrati, moramo da ga sačuvamo za mečeve koji dolaze. Nije ozbiljno povređen, dobio je samo udarac – dodaje Milošević.
Treneru Partizana pripisuju se najveće zasluge za to što je junak prethodnog derbija Sejduba Suma konačno zaigrao kako se od njega očekivalo. Gvinejac je pre dve godine doveden iz Slovana iz Bratislave za 1,65 miliona evra, što je najveće obeštećenje u istoriji crno-belih. Ipak, tek od ove sezone počeo je da opravdava uloženi novac. Milošević kaže da se omaleni ofanzivni vezista sam za to izborio.
Izbegavam da govorim o svojim zaslugama kada je Suma u pitanju. Najbitnije mi je da se on oseća kao deo ekipe i da može da odgovori zadacima. Sve što uradi na terenu apsolutno je njegova zasluga – naglašava Milošević.


The post Savo Milošević progovorio o detalju sa derbija zbog kojeg svaki zvezdaš besni na sudiju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Stojković poručio bivšim sudijama: Kakav je osećaj kad svesno lažete?

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019

Svi su složni sa ocenom da su fudbaleri Partizana bili dominantni u odnosu na Crvenu zvezdu u derbiju odigranom u nedelju. Međutim velika bura digla se zbog poništenog gola crveno-belih. Naime u toj situaciji dosuđen je prekršaj nad Vladimirom Stojkovićem.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.