Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastala se Radna grupa za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta

Prvoj konstitutivnoj sednici Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta za period od 2020. do 2030. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje, danas je prisustvovao ministar omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić. Kladionica MaxBet ndui kvotu 1,80 na pobedu Astane protiv BATE Borisova. – Osnovni pravci Strategije su “unapređenje kvaliteta života i obogaćivanje društvenih odnosa stanovnika Srbije kroz bavljenje sportom, kao i unapređenje sistema sporta u Srbiji – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << piše u saopštenju. Radna grupa sa više od preko 30 članova, multisektorskog je sastava, a u njoj su predstavnici ministarstava, drugih institucija, medjunarodnih organizacija, civilnog sektora i medija. – Strategija koja se prvi put donosi na deset godina, treba da definiše prioritetne oblasti i to: razvoj sporta dece i omladine, uključujući i školski sport, povećanje obuhvata bavljenja građana sportom kroz razvoj i unapređenje sportske rekreacije, razvoj i unapređenje vrhunskog sporta, kao i razvoj i unapređenje sportske infrastrukture – rekao je ministar. More
The post Sastala se Radna grupa za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.