Izvor: Press, 12.Feb.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIĐAM SE MARKU, VEZA S LUNOM JE LAŽNA: Dragana Mitar tvrdi da nije ljubomorna na Đoganijevu, a onda je ispljuvala Miljkovića! (VIDEO)

Razočarao je, jer smatra da se promenio.
Voditelj Ognjen Amidžić tokom ove večeri razgovarao je sa Draganom Mitar. Ova zadrugarka na početku razgovora komentarisala je svađu koju je imala sa Lunom Đogani Markom Miljkovićem




Autor: TvPink Printscreen


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Tom prilikom ona je istakla kako smatra da su bez povoda oni ušli u raspravu, kao i da Marka Miljkovića od Nove godine ne može da prepozna, jer je promenio svoje ponašanje. Podsetimo, pre veze sa Lunom, Marko je bio blizak sa Draganom i govorio kako je ona savršen tip žene koja njemu odgovara.




Autor: TvPink Printscreen


Ja neću u njihovu vezu da se mešam. Meni njihova priča ne deluje iskreno, fejk su mi. Krenuli su da pričaju da sam ja ljubomorna na njihovu vezu. To je budalaština. Marko i ja smo se družili, on je govorio da sam ja njegov tip devojke. O tome se baš vodila polemika u kući. Mi smo prestali da se družimo, jer sam ja želela da se povučem iz toga - rekla je Dragana.



Autor: TvPink Printscreen


Marko je pun sebe i ja ne volim takve likove. Ja kada sam se sklonila od njega, tada je ušao Pavle. I Marko je sve posmatrao sa strane. Ja sam osetila da se ja Marku sviđam, ali nikada on meni to nije rekao. Odgovaralo mi je druženje sa njim - dodala je Dragana.


PROČITAJTE: ZANIMANJE JOJ JE DA VARA MUŽA: Toma osuo paljbu po Dragani Mitar, ona mu nije ostala dužna! (VIDEO)




Autor: TvPink Printscreen


Zatim je Dragana komentarisala Nenada Aleksića Ša sa kojim je bila veoma bliska. Zbog toga su ukućani govorili kako se reper zaljubio u nju, a nakon što je Ivana Aleksić, Šaova žena bila u Zadruzi, reper se udaljio od Mitrove.



Ša i ja smo okej. Super smo. Konačno je došla neka normala. Mene uvek uvuku u tu neku priču - pričala je Dragana.


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 











Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.