SVI ZNAJU LEGENDARNOG DEJANA PETKOVIĆA RAMBA A tek da vidite njegovu ćerku koja je oličenje lepote i seksepila

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ZNAJU LEGENDARNOG DEJANA PETKOVIĆA RAMBA A tek da vidite njegovu ćerku koja je oličenje lepote i seksepila

On je jedan od najuspešnijih fudbalera stare Jugoslavije. Karijerom kakvu je imao Dejan Petković Rambo, i van granica bivše Juge, retko koji sportista može da se pohvali. Ali tek da vidite njegovu naslednicu, Anu.

Ana Petković ima 20 godina i uspešno se bavi muzikom. Osim što je talentovana za taj poziv, ova crnka osvaja i lepotom.

Aktivna je na polju muzike i već je snimila nekoliko pesama.

Iako su mnogi pomišljali da će krenuti očevim stopama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oprobati se u nekom sportu, ona je ipak odabrala da svoju budućnost podredi umetnosti.

Svira i gitaru, a muškarci, ali i pripadnice lepšeg pola, na društvenim mrežama uočavaju i njen prelep izgled i specifičnu boju očiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI ZNAJU LEGENDARNOG DEJANA PETKOVIĆA RAMBA A tek da vidite njegovu naslednicu koja je daleko od umišljene dece fudbalera

Izvor: Blic, 20.Okt.2017

On je jedan od najuspešnijih fudbalera stare Jugoslavije. Karijerom kakvu je imao Dejan Petković Rambo, i van granica bivše Juge, retko koji sportista može da se pohvali. Ali tek da vidite njegovu naslednicu, Anu...Ana Petković ima 20 godina i uspešno se bavi muzikom. Osim što je talentovana za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.