Izvor: 011vodič.com, 01.Jan.2020, 03:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU JEDVA ČEKALI DA STIGNE ZILHA I TROJE DECE: Edo je samo JEDNO REKAO kada je NJIH UGLEDAO! (VIDEO)

Fetić je upozorio podršku da ne želi da priča o rijaliti temama, ali su mu ipak očitali lekciju za pamćenje.
– Pričaj molim te, ti si čovek! Gledamo te, znaš kako mi pratimo ”Zadrugu”, molim te! I još nešto, kad pričaju novinari, ti sediš sa mnom, slušaj šta se priča, imaćeš vremena da pričaš sa njom, ispoštuj ostlale. Nemaš 15 godina –  prokomentarisala je devojka koja je došla kao podrška.
U jednom trenutku Fetić je imao poruku za svoju podršku, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << te je rekao da ga poruke ne zanimaju, a da li je mislio na prepisku supruge Zilhe, ostaje nam da saznamo.
– Te poruke me ne zanimaju – prokomentarisao je Edis.


The post SVI SU JEDVA ČEKALI DA STIGNE ZILHA I TROJE DECE: Edo je samo JEDNO REKAO kada je NJIH UGLEDAO! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.