Izvor: Blic, 09.Maj.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JE OSUĐUJU ZBOG VEZE SA OŽENJENIM Pevačica sada otkrila detalje razvoda i da li ju je muž VARAO

Pevačica Andreana Čekić u žiži je javnosti od trenutka kada se saznalo za njenog novog dečka koji je još uvek zvanično oženjen. Ona je sada rešila da progovori na tu temu, a otkrila je i a li ju je sada već bivši supurg varao dok su bili u braku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: Svi je osuđuju zbog veze sa OŽENJENIM, a ona iznela detalje o bivšem mužu, prevari i kada su znali da će se RAZVESTI!

Izvor: Svet, 09.Maj.2019

Andreana Čekić ispričala je javno šta se sve dešavalo posle razvoda od Ivana Miladinovića, pa i kako je ušla u vezu sa Markom Miloševićem, koji je oženjen.. Ona je priznala da je želela prva javnost da obavesti da se razvodi, da niko ne bi nagađao zbog čega se to desilo. Pritom, pevačica...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.