SVI DELE SNIMAK! Stavila je kap ovog ulja na krpelja - posmatrajte REZULTAT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI DELE SNIMAK! Stavila je kap ovog ulja na krpelja - posmatrajte REZULTAT! (VIDEO)

Jednostavno rešenje.

Društvenim mrežama već nekoliko meseci kruži snimak krpelja koji beži glavom bez obzira nakon što ga izvesna Danijela premaže eteričnim uljem mente.

Vađenjem krpelja pomoću pincete i konca rizikujete da otkinete samo deo krpelja, dok drugi deo ostaje u telu.

Na deo tela na koji se zakačio krpelj stavite dve kapi ulja od mente i za nekoliko sekundi krpelj će sam izaći iz kože i početi da beži, što se zaista i i vidi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom snimku. Nakon što ga se otarasite, isperite ubodeno mesto alkoholom.

Ipak, trebalo bi napomenuti da mnogi smatraju da ovo nije uvek najbolji metod jer kako navode, krpelj može da “povrati” krv a ako je zaražen može da zarazi i domaćina. Najsigurnije je da, ako ste u prilici, kada primetite da vas je ugrizao krpelj, odete kod lekara koji će ga izvaditi i dati vam savet šta dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.