SVAKA REČ ME JE ZABOLELA! Suzana sa Matorom pričala o Milici Kemez, pa se dotakle Sanje! Ove savete je Jovana uputila svojoj cimerki!

Izvor: Press, 07.Okt.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA REČ ME JE ZABOLELA! Suzana sa Matorom pričala o Milici Kemez, pa se dotakle Sanje! Ove savete je Jovana uputila svojoj cimerki!

Suzana Ćubela tokom večeri popričala je sa Jovanom Tomić Matorom o aktuelnim temama u Beloj kući. Naime, kako je već poznato, Suzana je priznala javno svoje emocije prema Milici Kemez, zbog čega je u tom trenutku izgubila prijatelja u njoj, jer Kemezova nije naklonjena istom polu.
Foto;pink
Zadrugarka se jadala Jovani zbog sukoba sa Milicom, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se dotakli i tema iz "Zadruge 2".




Autor: TvPink Printscreen


Mnogo sam mekana. Treba mi da naučim malo sa ljudima ovo sve. Prošla si takvu priču i treba da znaš neke stvari kako treba da uradiš. Mi sedimo za stolom, a ona meni sve dobacuje. Šta sam ja ovde? Sve mene, što ne nađe nekog drugog da zaj*bava! Mlađa skočio na mene kad sam joj dala budžet. Ja sam se tako ponašala da bi pokazala da sam jaka, ja odem u hotel i isplačem se. Isto kao što je bilo i sa Dalilom, što je govorila da sam zaljubljena u nju, jer sam joj dala 100 dinara za žurku, posle Saška isto... - pričala je Suzana.



Autor: TvPink Printscreen


Ja jesam ovako jaka za neke stvari, ali sam mekana. Meni Sanja kaže da nikad neću naučiti, mene svako može da zaj*ebe! E, tebe su upoređivali sa mnom, pričali su mi o tome kad si priznala sve ovo prema Milici. Bilo mi je krivo, ali i sramota! Jeste da je taj budžet, kad si dobar sa nekim, daješ, ali da izgubiš prijatelja zbog novca, mislim prijatelja... Ja sam prošlu Zadrugu, kada mi je Sanja ušla, tek sam tad videla, mene je svaka reč bolela koju su njoj uputili. Ona meni kaže da pustim, ona će da se bori, ali ja ne mogu - odgovorila je Matora.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.